access-IoT: Partnering

post thumbnail image

Vi mener at Partnering med en stor global IoT spiller, sammen med mindre selskaber med hver deres speciale er vejen til en endnu bedre enterprise IoT-platform, fordi sammen løber vi mere målrettet efter vores mål.

Hvem er det vi løber med, for og efter?

Vores målgruppe er forsikringsselskaber, kommuner & regioner, vandforsyningsselskaber, entrepreneurer og boligadministratorer.

Tilsammen løber vi en del hurtigere end andre, derfor har vi allerede implementeret horisontale løsninger.

Om det nu er pulsmålere, skridttællere, blodtryksmålere, bevægelses- sensorer, lyskontrol, sirener eller vandlukkeventil, en ultralydvandmåler, røgalarm, CO2-måler, dieseltankmåler, eller målere til kornsiloer, temperaturmåler, dørlås eller en kombination af disse muligheder, så kan vores unikke IBM Watson IoT-platform håndtere dem. Sensorer der bruger Zigbee, Z-wave eller WIFI, Bluetooth, MBus eller Sigfox eller sågar en kombination af disse håndteres også.

Om vi skal over Internettet, 3G-4G, satellit, Lora, Sigfox eller NB IoT, så kan vi også det.

Vi har ikke kun vertikale løsninger, vi er specialiseret i horisontale løsninger. Vi er ikke sensor producent, og dermed vælger vi blandt de bedst egnede sensorer på markedet, eller endnu bedre: du vælger sensorer med og for os samt til din opgave!

Har du allerede købt udstyr? Den investering er ikke spildt. Gi´ os en mulighed for at se på det, og mon ikke vi kan få det til at fungere på platformen.

Sensorer skal fungere som en helhed, derfor kører de under et regelsæt, som vi definerer sammen, eller du kan definere dem selv.

 
læs næste artikel: