access-IoT: den digitale køretur.

post thumbnail image

Vil du med på køreturen?

Hvordan får vi milliarder af enheder til at blive samlet i Tingenes Internet, så summen af enhederne giver mening i vores hverdag?

Hos access-IoT mener vi at dataintegrationen er ”teknologien” bag IOT revolutionen. Mængden af data, der vil blive skabt via milliarder af enheder, der vil være tilsluttet Internettet vil kræve dataintegration. Således vil IoT dybest set være ét stort netværk af indsamlet data fra alle de tilsluttede enheder. Disse nyskabte data bliver naturligvis integreret i de systemer de respektive virksomheder og organisationer planlægger at bruge. En stor producent af udstyr indenfor sundhedssektoren siger: “Healthcare teknologien flytter fra million dollar MRI-maskiner til hundrede dollar enheder, som vi selv bærer på og som overvåger klientens vitale dele.Traditionelle diagnostiske test vil stadig have sin plads et centralt sted, mens data der ligger til grund for vurderingen genereres fra klienternes egne maskiner.

Med ”bærbar sundhedsplejeteknologi” voksende i popularitet over de næste 5 år, vil ventelister bliver minimeret, hjemmeplejen vil få ændret sin funktion, og sygehussektoren vil få andre budgetter at operere under. Der vil blive skabt en mængde data som følge af IoT-udviklingen, som vi aldrig har set før. Alt dette øger behovet for real-time data integration tjenester, teknologier, der kan spare os mængder af tid, penge og liv.

 
læs forrige artikel: læs næste artikel: